Het HR innovatie
event van HRKracht

Versterk jouw HR innovatiekracht tijdens het innovatie event van HRKracht op 23 maart 2023.

Als HR professional heb jij een prominente rol in de organisatie: je weet als geen ander waar de uitdagingen liggen. Maar hoe zet je deze uitdagingen proactief om in kansen voor de organisatie? En hoe creëer je begrip en steun voor jouw perspectief?

Wij willen samen met jou jouw HR innovatiekracht versterken tijdens een interactieve sessie, begeleid door Prof. Dr. Jeff Gaspersz. Prof.dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar, auteur en adviseur op het gebied van innovatie, verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij adviseert een grote verscheidenheid aan organisaties over het versterken van hun innovatiekracht. Jeff schreef meer dan 25 boeken over vernieuwingsprocessen, waaronder het boek: Zo ontdek je kansen voor innovatie. Meer weten over Jeff? Check hier zijn website.

Tijdens zijn keynote zal Jeff Gaspersz ingaan op de vraag hoe je als freelance HR professional succesvol een duurzame innovatie-mindset kunt ontwikkelen. Hoe kun je in je werk, carrière en (privé) leven permanent kansen ontdekken en benutten?  Professor Gaspersz deelt praktische tips en strategieën om je innovatiekracht te versterken en daarmee bij te dragen aan een innoverende organisatie. Een praktisch en
interactief onderdeel van
 de keynote is een zogenaamde connected thinking sessie, die zal leiden tot tientallen ideeën voor persoonlijke innovatie. Uiteraard sturen wij de oogst aan ideeën aan de deelnemers toe.

Dus, ben jij  klaar om aan de slag te gaan met jouw HR innovatiekracht en hiermee impact te maken in organisaties, waarmee je jezelf te blijft onderscheiden bij opdrachtgevers? Schrijf je dan nu kosteloos in via onderstaand formulier!
Let op: het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Het event inschrijfformulier is gesloten.

Event gegevens

Datum: Donderdag 23 maart 2023

Tijdstip: 15.30 uur – 18.30 uur

Locatie: Carlton President Hotel te Utrecht
(Floraweg 25, 3542 DX, Utrecht)

Programma:

15.30 – 16.00 uur: Inloop

16.00 – 16.15 uur: Welkom

16.15 – 17.15 uur: Sessie door Jeff Gaspersz
Meer informatie over Prof. Dr. Jeff Gaspersz

17.15 – 17.30 uur: Reflectie & afsluiting

17.30 – 18.30 uur: (Netwerk-) borrel

Schrijf je kosteloos in via het inschrijfformulier op deze pagina!

Let op:
er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!