Gespreksversterkers

Een goed gesprek voeren met familie en vrienden gaat meestal vanzelf. In de professionele omgeving kan het echter soms uitdagend zijn om dit soort gesprekken spontaan te laten plaatsvinden. Wanneer heb jij bijvoorbeeld voor het laatst een écht diepgaand gesprek gevoerd met een collega? Niet over hoe het weekend is geweest, maar over de werkomgeving en de beleving daarvan? Juist gesprekken over zaken die er écht toe doen zijn belangrijk en geven energie. En kansen op die gesprekken wil je eigenlijk niet missen.

Met deze gedachte in het achterhoofd is HRKracht aan de slag gegaan en kunnen we met trots de ‘Gespreksversterkers’ presenteren. Een product dat een laagdrempelige manier biedt om waardevolle dialogen met collega’s aan te gaan. Waardoor energie op de werkplek toeneemt en plezierig samenwerken wordt vergroot.

 

 

Hoe werkt het?

De Gespreksversterker-set bestaat uit 36 kaartjes met elk een inspirerende vraag, onderverdeeld in negen categorieën: 

Talent

 

Verbinding

 

Beloning

Leiderschap

 

Balans

 

Cultuur

Vitaliteit

 

Werkplek

 

Mobiliteit

Wat de set uniek maakt, is de uitdagende benadering door verrassende vragen. De kaarten zijn specifiek ontworpen om je uit te dagen op een vernieuwende manier naar zaken te kijken. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten die anders wellicht onopgemerkt of onbesproken zouden blijven.

 De duur van het gesprek bepaal je zelf. Het ene gezelschap kiest voor maximaal een uur, terwijl anderen langer de tijd willen nemen. Het gaat er niet om alle kaarten in één sessie te bespreken; de diepgang is wat telt. Kijk hoever je komt en plan een vervolg in.

Enthousiast?

Bestel de Gespreksversterker-set nu voor slechts €49,-en breng ook in jouw organisatie waardevolle gespreken op gang.

*Bovenstaand bedrag is exclusief btw en verzendkosten.