HR Adviseur internationaal – Offshore aannemer – Regio Rijnmond

Introductie

Ben je een ervaren HR-professional die op zoek is naar een uitdagende tweede stap in je carrière? Wil je jouw expertise inzetten in een dynamische, internationale omgeving? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou als HR Adviseur bij een wereldwijde aannemer in de offshorebranche, gevestigd in regio Rijnmond.

Werklocatie: Regio Rijnmond
Sector: Profit
Soort contract: Vast
Uren per week: 32
Salaris:

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale aannemer in de offshore, gevestigd in de regio Rijnmond. Ze blinken uit in het uitvoeren van toonaangevende en prestigieuze projecten vanuit twee verschillende business units. Het bedrijf heeft ongeveer 6000 medewerkers wereldwijd. Je komt terecht in een internationale dynamiek die leerzaam en motiverend is. Het onderdeel waar je voor komt te werken, heeft ongeveer 2500 medewerkers, verspreid over veel landen, en is verantwoordelijk voor het opleveren van de projecten. In totaal heeft de afdeling HR ruim 100 medewerkers. Jij zult het meest samenwerken met de HR Director, HRBP’s en de COE’s (HR services, C&B, L&D).

Functie

Als HR Adviseur speel je een essentiële rol in het bieden van strategisch en tactisch HR-advies en operationele ondersteuning aan collega’s wereldwijd. Je werkt nauw samen met een groep coördinatoren op diverse locaties en schepen en je zorgt ervoor dat HR-beleid en processen goed worden uitgevoerd. Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • HR-taken: Je voert allerlei HR-taken uit en biedt advies aan de coördinatoren en indien nodig direct aan medewerkers.
 • HR-advies: Je geeft advies over individuele arbeidsverhoudingen, zoals afwezigheid, welzijn, betrokkenheid, klachten, prestatieproblemen, disciplinaire maatregelen en persoonlijke ontwikkeling.
 • Overdracht: Je speelt een belangrijke rol in de toekomstige overdracht van operationele HR-werkzaamheden naar het Shared Service Center, zodat jij je op tactisch/strategische zaken kunt focussen.
 • HR-beleid en -processen: Je zorgt ervoor dat het HR-beleid en de processen correct worden uitgevoerd.
 • Performance, verzuim en arbeidsvoorwaarden: Je duikt in de complexiteiten van de Maritime Labour Convention en adviseert over individuele performance en verzuimcasussen. Verder zorg je dat zowel lokale als internationale arbeidsvoorwaarden worden nageleefd.
 • Procesverbetering: Samen met je collega’s van het HR-team werk je aan het verbeteren van processen en creëer je een optimale werkomgeving voor onze medewerkers.
 • Projectbezoeken: Je zult projecten en/of schepen bezoeken, gesprekken voeren om de cultuur te doorgronden en je onderdompelen in de offshore omgeving.

Functie-eisen

 • Opleiding: Een relevante bachelor- of masterdiploma.
 • Ervaring: Circa 5 jaar ervaring als HR-adviseur in een complexe, internationale projectorganisatie.
 • Kennis: Grondige kennis van arbeidsrecht en goede kennis van de Engels taal.
 • Eigenschappen: Je bent benaderbaar, actiegericht en servicegericht. Je hebt een intuïtief begrip van menselijke dynamiek, bent gevoelig en veerkrachtig en niet bang voor moeilijke gesprekken. Met jouw hands-on mentaliteit begrijp je dat succes vaak toewijding vereist.

Aanbod

 • Salaris: afhankelijk van ervaring ligt jouw startsalaris tussen € 3.725,- en € 5.275,- per maand.
 • 32 vakantiedagen
 • Variabele beloning: met een bonus van 0% – 18% en met een norm van 12% kan jouw totale salaris oplopen tot ruim € 70.000,- per jaar.
 • Pensioen: een meer dan marktconform middelloon pensioen

Waarom zou je deze rol nog meer willen doen?

 • Impact: Jij hebt direct invloed op het welzijn en de betrokkenheid van de medewerkers.
 • Variatie: Geen dag is hetzelfde; je werkt met een diverse, internationale groep collega’s en bemanningsleden.
 • Ontwikkeling: Je krijgt de kans om te groeien in een uitdagende en dynamische sector en werkt mee aan de implementatie van Workday in 2025.
 • Toekomstgericht: Je speelt een cruciale rol op weg naar HR excellence.

Zijn we een match?

Reageer direct! Inlichtingen en solliciteren kan bij Ineke Auwema +316 51598384

SolliciterenVul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.