HR Business Partner – P1 – Amsterdam

Introductie

Uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden.

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte HR-professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij een cruciale rol spelen in een dynamische organisatie die voortdurend in beweging is? Dan is dit jouw kans! Word HR Business Partner bij P1 Amsterdam, maak deel uit van het innovatieve team en draag bij aan belangrijke organisatieveranderingen.

Organisatie

P1 Amsterdam is 100% dochter van Q-park en een toonaangevend Nederlands bedrijf dat parkeergerelateerde diensten aanbiedt aan gemeenten en bedrijven in heel Nederland. Geen dag is hier hetzelfde, omdat wordt gewerkt met alle aspecten van parkeren, waaronder parkeren op straat, parkeergarages, parkeercontroleurs en scanauto’s. De organisatie staat voor een spannende nieuwe uitdaging met het opzetten van parkeerbeheer in Amsterdam vanaf 1 januari 2024. Dit betekent dat zij als organisatie in volle beweging is en het HR-team een cruciale rol speelt in het leiden van organisatieveranderingen en het bevorderen van leiderschapsontwikkeling.

Werklocatie: Amsterdam
Industrie:

Functie

Als HR Business Partner ben jij de schakel tussen de operatie, het management en het HR-beleid. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden op HR-gebied, het ontwikkelen en uitrollen van thema’s zoals duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning, en het creëren van een prettig werkklimaat waarin tevreden medewerkers werken aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Nadat je je bezig hebt gehouden met het verbeteren van HR processen en het stroomlijnen van de afdeling, bestaat de mogelijkheid om HR lead voor deze groep collega’s te worden.

Soort contract: Vast
Functie groep: HR Business Partner
Uren per week: 40

Functie-eisen

  • 32-40 uur beschikbaar.
  • We zoeken een ervaren HR-professional met zo’n 5 jaar werkervaring als HR Business Partner, bij voorkeur in een dynamische omgeving.
  • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Human Resource Management en hebt ervaring met AFAS.
  • Als echte partner van de business ben je daadkrachtig, overtuigend en zelfstandig.

Aanbod

  • Een competitief startsalaris tussen €4.500,- en €5.000,- en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en studie- en opleidingsbudget.
  • Bij P1 Amsterdam krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in de organisatie, terwijl je een impact maakt die de toekomst zal vormgeven.
  • Je komt te werken in een omgeving waarbinnen je wordt aangemoedigd om jouw ideeën te delen, directe feedback te geven en te ontvangen en waar ruimte is voor persoonlijke groei.

Zijn we een match?

Reageer dan direct!

Vragen of nieuwsgierig naar meer informatie?
Neem contact op met Leonard Polman via leonard@hr-kracht.nl of bel 06- 12 50 76 25

SolliciterenVul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.