HR Business Partner – West Coast Supply Group – Leiden

Introductie

Vacature ingevuld.

Als HR Business Partner bij West Coast Supply Group in Leiden werk je deels strategisch, maar bovenal tactisch én hands-on als de schakel tussen de business en het HR-team.

Werklocatie: Leiden
Sector: Profit
Soort contract: Vast
Uren per week: 40
Salaris:

Organisatie

“Geen baan voor watjes”

West Coast Supply Group (WCSG) is een dynamisch en ondernemend FMCG-bedrijf met relaties met alle grote merken wereldwijd. Het is ijzersterk in parallelhandel en exclusief distribiteur voor veel van deze merken. WCSG is sterk (hectisch en) dynamisch en daarmee een kraamkamer van sterke commerciële talenten. De cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap, commercie, successen vieren, gezelligheid en legendarische feesten.

Functie

Als HR Business Partner bij West Coast Supply Group werk je deels strategisch, maar bovenal tactisch én hands-on als de schakel tussen de business en het HR-team. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en verspreiden van het HR-beleid, waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de realisatie van de commerciële doelen. In een klein, ambitieus en open HR-team werk je met jouw expertise aan diverse projecten.

De verantwoordelijkheden:

 • Adviseur en coach voor managers in diverse HR-aspecten, zoals Performance & Talent Management, Learning & Development, Compensation & Benefits, Employee Engagement & Retention en HR Policies & Procedures.
 • Proactief identificeren en aanpakken van verbeterpunten.
 • Creëren, implementeren en beheren van innovatieve projecten in lijn met de HR-strategie en bedrijfsbehoeften.
 • Toepassen van HR-tools en -beleid, proactief adviseren over arbeidsvoorwaarden, organisatieontwikkeling, performance- en talentmanagement en meer.
 • Ontwikkelen, faciliteren en leveren van trainingsprogramma’s en workshops voor medewerkers en management.

Functie-eisen

Als HR Business Partner bij West Coast Supply Group werk je deels strategisch, maar bovenal tactisch én hands-on als de schakel tussen de business en het HR-team. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en verspreiden van het HR-beleid, waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de realisatie van de commerciële doelen. In een klein, ambitieus en open HR-team werk je met jouw expertise aan diverse projecten.

Jouw Profiel

 • 32 – 40 uur beschikbaar.
 • Ongeveer 5 jaar ervaring binnen HR in een dynamische omgeving.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, solide kennis van Nederlands arbeidsrecht.
 • Opgewassen tegen een zeer hectisch, commerciële omgeving en biedt tegengas waar dat nodig is.
 • Ervaring met performance en verzuim.
 • Zelfverzekerd, charismatisch, positief.
 • Sterke communicatie- en presentatievaardigheden.

Aanbod

 • Een competitief salaris van maximaal € 5.250,- (afhankelijk van kennis en ervaring) & benefitspakket à la carte.
 • Een persoonlijk en professioneel groeiplan.
 • Ruimte voor innovatie, ideeën en zelfontplooiing.
 • Een dynamische en multiculturele omgeving.
 • Ontspanning met lunch, sport, en teamevents.

Bij West Coast Supply Group wordt meer dan een baan geboden. Vanaf dag één krijg je de vrijheid om het voortouw te nemen en jezelf te ontwikkelen terwijl het bedrijf groeit. Het kernidee “Challenging Your View of the World” maakt van alle medewerkers pioniers. Ze doorbreken commercieel de grenzen, vinden optimale logistieke oplossingen, bieden betrouwbaar financieel advies en hoogwaardige IT-diensten. Met een ‘can-do’ mentaliteit, plezierige en open werkruimtes en een multiculturele sfeer van samenwerking. Een typische week omvat funky muziek, gezonde lunches en vrijdagmiddagborrels op het dakterras. En niet te vergeten: het legendarische jaarlijkse feest.

Sluit je aan bij het team van West Coast Supply Group en maak deel uit van een dynamische en stimulerende omgeving!

Zijn we een match?

Reageer dan direct!

Vragen of nieuwsgierig naar meer informatie?
Neem contact op met Leonard Polman via leonard@hr-kracht.nl of bel 06- 12 50 76 25

SolliciterenVul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.