HR Consultant HRKracht – Leiden

Introductie

Ben jij gepassioneerd over het optimaliseren van people management en wil je organisaties naar nieuwe hoogten tillen met een moderne HR-aanpak? Wij zoeken een energieke HR Consultant om HRKracht te versterken in Leiden.

Werklocatie: Leiden
Sector:
Soort contract: Vast
Uren per week: 40
Salaris:

Organisatie

Bij HRKracht, een vooruitstrevende scale-up in de HR-dienstverlening met een team van gepassioneerde professionals, is het onze missie om groeiende bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun people management. We hanteren moderne modellen en tools en spreken de taal van succes en resultaat. In ons team stellen we hoge kwaliteitseisen, blijven we pragmatisch en dagen we elkaar voortdurend uit.

Functie

Als HR Consultant werk je zowel individueel als in teamverband aan uitdagende HR-opdrachten voor onze opdrachtgevers. Je taken variëren van het op maat vormgeven van HR instrumenten, adviseren over organisatie-, team- of individuele cases, tot en met het leiden of deelnemen aan (strategische) HR- projecten. Daarnaast krijg je de kans om te leren van onze (senior) collega’s en word je aangemoedigd om bij te dragen aan zowel commercie als het ontwikkelen van nieuwe proposities op basis van jouw eigen ervaring.

Functie-eisen

 • Bij voorkeur 32 – 40 uur beschikbaar.
 • Ongeveer 5 jaar ervaring als HR-adviseur, eventueel aangevuld met een theoretische opleiding. Meer ervaring is altijd welkom.
 • Sterke adviesvaardigheden.
 • Interesse in datagedreven beslissingen.
 • Ervaring met projectmanagement (of bereidheid om dit te leren).
 • Een commerciële mindset en creatieve manieren om opdrachtgevers aan je te binden, met de focus op waarde toevoegen.
 • Het vermogen om te schakelen tussen diverse bedrijfsniveaus en met verschillende typen klanten en sectoren.
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Aanbod

 • Een afwisselende en leuke functie vanuit Leiden, hybride en op locatie bij de klant. Met veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid, diversiteit en verantwoordelijkheid.
 • Leuke collega’s! Waarmee je makkelijk kunt sparren en die behulpzaam zijn. Er zijn korte lijntjes en er is een extreem open cultuur.
 • Aandacht voor je persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling op het gebied van HR.
 • Een prima salaris gebaseerd op jouw kennis, kunde en ervaring. Wij snappen uiteraard als geen ander wat de markt voor HR professionals doet. Het moet raar lopen als we daar geen overeenstemming met elkaar over vinden.
 • Reiskosten, pensioen, telefoonvergoeding, laptop en een opleidingsbudget.
 • Je stapt in een dynamische en ondernemende omgeving, waar ons kantoor in Leiden fungeert als bruisend epicentrum.

Zijn we een match?

Fantastisch! Reageer dan direct. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan. Voor meer details over de functie, neem contact op met Leonard Polman (leonard@hr-kracht.nl / 06- 12 50 76 25) of Mijke Vossen (mijke@hr-kracht.nl / 06- 22 49 88 80).

Dit is jouw kans om jouw passie voor HR te delen met de collega’s van HRKracht. We zijn benieuwd naar hoe jij verandering teweegbrengt bij al onze opdrachtgevers.

SolliciterenVul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.