Win een exclusieve HRKracht GRIP-effectiviteitsworkshop

Tien jaar samenwerken, dat willen we met jou vieren.

Tien jaar samenwerken, tien jaar aan avonturen, tien jaar van groei – dat verdient een feestje! Leonard Polman en Mijke Vossen, de oprichters van HRKracht, vieren dit jaar een mijlpaal van maar liefst 10 jaar samenwerking. Een heel decennium vol hard werken, fantastische herinneringen en lachen. Een bijzondere gelegenheid die we niet zomaar aan ons voorbij willen laten gaan. We hebben daarom iets bijzonders bedacht: een exclusieve winactie, speciaal opgezet voor deze gelegenheid. Schrijf je in, doe mee en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar.

Wat kun je winnen?
Wil je de samenwerking en prestaties van je team naar nieuwe hoogten tillen? Dan is dit jouw kans! Wij verloten namelijk een exclusieve HRKracht GRIP-effectiviteitsworkshop!

Voordat we de workshop starten, duiken we diep in jullie teamdynamiek met een uitgebreide intake en een doordachte vragenlijst voor alle teamleden. De inzichten uit het intakegesprek en de vragenlijst vormen de basis van een op maat gemaakte workshop, waarbij we niet alleen jullie krachten belichten, maar ook samen ontwikkelmogelijkheden verkennen waarmee jullie als team verder kunnen groeien.

Tijdens deze grondige analyse komen verschillende aspecten aan bod, waaronder jullie samenwerkingsstijl, interpersoonlijke relaties en teamprocessen. Hierdoor verkrijgen we waardevolle inzichten in de belangrijkste prioriteiten.

Samen met jouw team concentreren we ons op de meest essentiële te ondernemen acties, die de basis vormen voor een doelgericht actieplan. Een interactieve sessie boordevol plezier en praktische handvatten om snel vooruitgang te boeken als team. Doe mee en til jullie samenwerking naar een nog hoger niveau!

Aan deze actie zijn actievoorwaarden verbonden. Klik hier om deze te bekijken.

Doe mee en wie weet win je de exclusieve GRIP-effectiviteit workshop.

GRIP effectiviteitsscan

Ja ik meld me aan en wil winnen:

  • Een intakegesprek.
  • Een gestructureerde vragenlijst onder maximaal 10 teamleden, voorafgaand aan de workshop ingevuld.
  • Een boeiende GRIP-effectiviteit workshop, waarin we de resultaten van de vragenlijsten analyseren en samen een actieplan opstellen om jullie team naar een hoger niveau te tillen.


Let op: Aanmelden kan uiterlijk tot en met vrijdag 31 mei 2024.