Interim HR adviseur

Introductie

Voorkeur: 4 dagen per week, minimaal 3 dagen. Voor een periode van in eerste instantie 6 maanden. Tarief indicatie Eur 80-90,- Als HR-professional werk je hoofdzakelijk op tactisch/operationeel niveau, voornamelijk in een internationale setting. Onder begeleiding van HR-kracht en de interim CEO draag je bij aan de vormgeving van de organisatie. Je werkt nauw samen met het managementteam om de organisatie te professionaliseren.

Werklocatie: Noord-Holland Zuid
Sector: Profit
Soort contract: Interim
Uren per week: 32
Salaris:

Organisatie

Technische organisatie in Noord-Holland-Zuid

Functie

Iemand die heel zelfstandig kan werken. Voorkeur: 4 dagen per week, minimaal 3 dagen. Voor een periode van in eerste instantie 6 maanden. Als HR-professional werk je hoofdzakelijk op tactisch/operationeel niveau, voornamelijk in een internationale setting. Onder begeleiding van HRKracht en de interim CEO draag je bij aan de vormgeving van de organisatie. Je werkt nauw samen met het managementteam om de organisatie te professionaliseren. Een belangrijke rol speel je ook bij het opzetten van een shared service afdeling (finance, hr, it). Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van het HR-beleid en zorg je voor de implementatie ervan. Het coachen en begeleiden van leidinggevenden is cruciaal in deze rol en zal aanvankelijk veel aandacht vergen. Werving & Selectie, performance improvementplannen en ziekteverzuimbegeleiding maken deel uit van de functie. Uiteindelijk moet er een vaste invulling worden gerealiseerd voor de HR-afdeling. Dus eerst professionaliseren en vervolgens ervoor zorgen dat we de juiste persoon op de juiste plek krijgen.

Je werkt nauw samen met een HR Officer in Nederland en hebt in de andere landen een aanspreekpunt (VK, Italië en Duitsland).

Verantwoordelijkheden: Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van HR-beleid en -instrumenten. Identificeren van kansen voor verandering en verbetering en hierop actie ondernemen. Coachen en adviseren van managers en medewerkers over de toepassing van HR-beleid, zoals ondersteuning bij werving, inwerken, ziekteverzuim, casemanagement, prestatiebeheer, loopbaanontwikkeling, beloning en erkenning. Zorgen dat de organisatie voldoet aan de relevante wet- en regelgeving op het gebied van HR. Adviseren van het management over HR-zaken en het verstrekken van actuele en onderbouwde HR-expertise aan het managementteam. Ondersteunen van de HR-administratie door het verbeteren van de efficiëntie van HR-processen. Analyseren en samenstellen van managementinformatie zoals gevraagd.

Functie-eisen

Dit breng je mee: 

Stevig in je schoenen staan en kalm blijven. • Je bent Engels vaardig in woord en geschrift • Besluitvaardigheid en minimaal 5 jaar ervaring in een senior HR-functie. Voorkeur gaat uit naar vergelijkbare ervaring binnen een bedrijfsomgeving. • Ervaring in het begeleiden van organisaties in een periode van groei en verandering. • Bij voorkeur kennis en ervaring met de cao Metalektro. • Vaardigheden van een people- en change-manager: verbinder, coach, inspirator met lef, tact en flair. • Ervaring met werken in een internationale omgeving en kennis van relevante -wetgeving. • Sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden. • De volgende competenties: resultaatgericht, innovatief, besluitvaardig en analytisch.

Aanbod

Tarief indicatie Eur 80-85,- Na inwerkperiode de mogelijkheid om een meer leidende rol te nemen.

Zijn we een match?

Leonard Polman +316 12507625

SolliciterenVul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.