M&O Specialist – ELM Bouwmachines – Waddinxveen

Introductie

Ben jij een ervaren HR-professional die gedreven is om een positieve impact te hebben op de organisatie en haar medewerkers? Wil je deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur? Dan is dit jouw kans om bij ELM Bouwmachines B.V. in Waddinxveen aan de slag te gaan als Mens & Organisatie Specialist!

Werklocatie: Waddinxveen / Hybride
Sector: Profit
Soort contract: Vast
Functie groep: HR Adviseur
Uren per week: 24
Salaris:

Organisatie

ELM Bouwmachines is dealer van DEVELON grondverzetmachines en ETEC Zero Emission elektrische grondverzetmachines. De missie van het bedrijf is om emissievrije graafmachines de nieuwe standaard te maken op de bouwplaats van de toekomst. Geheel in eigen beheer worden daarom moderne elektrische ETEC graafmachines geproduceerd. Geen enkele andere fabrikant van bouwmachines heeft meer expertise in het maken en verduurzamen van elektrische machines. Daarnaast is ELM specialist in maatwerk grondverzetmachines voor Zuid-West en Midden Nederland.

Als Mens & Organisatie Specialist speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en uitvoeren van het personeelsbeleid en alle personeelsgerelateerde zaken binnen de organisatie. Je bent solo verantwoordelijk voor HR en hebt daarmee een belangrijke stem in het HR beleid. Je maakt deel uit van het MT-overleg en draagt bij aan de open bedrijfscultuur die het bedrijf nastreeft.

Functie

 • Jouw taken op het gebied van communicatie omvatten het opbouwen van vertrouwen met alle medewerkers, het vertalen van organisatiedoelen, het verhogen van betrokkenheid en medewerkerstevredenheid, en het versterken van de onderlinge samenwerking en teamwork.
 • Op het gebied van personeelszaken coördineer je het wervingsproces. Je verzorgt de introductie en begeleiding van nieuwe medewerkers, ondersteunt bij functionerings- en beoordelingsgesprekken, en behandelt disciplinaire maatregelen en ontslagprocedures.
 • Daarnaast ondersteun je de professionele ontwikkeling van werknemers en draag je zorg voor passende salarissen en beloningen.
 • Verder ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van M&O-beleid, het coördineren tussen verschillende afdelingen, de werving en selectie van nieuwe medewerkers, het opstellen van arbeidscontracten, en het up-to-date houden van het personeelshandboek.

Functie-eisen

 • Je bent 24 uur per week (zéér flexibel in te vullen) beschikbaar.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke HR-functie, bij voorkeur binnen de logistiek en/of productie.
 • Je kunt effectief communiceren om het gewenste resultaat te realiseren.
 • Je bent in staat om vertrouwen op te bouwen en een positieve bijdrage te leveren aan de teamgeest.
 • Je hebt ervaring met het instrueren en trainen van leidinggevenden.
 • Enige kennis van payroll is een pré.
 • Je hebt ervaring met de omgang met directieleden en bent in staat om kritische vragen te stellen.

Aanbod

 • Een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf met een informele bedrijfscultuur. 
 • Een marktconform salaris op basis van ervaring en kennis (tussen € 3.500,- en €5.000,- op full time basis).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, een laptop en telefoon van de zaak, een fietsplan, en een flexibele werktijdregeling.
 • De mogelijkheid om een positieve impact te hebben op de organisatie en haar medewerkers.

Zijn we een match?

Nieuwsgierig naar deze flexibel in te vullen functie? Reageer dan direct naar Leonard Polman via +316 12507625

SolliciterenVul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.