Klantgerichtheid met een jarenlange expertise.

Opdrachtgevers

Klantgerichtheid met een jarenlange expertise.

Opdrachtgevers

by admin

Een selectie van de opdrachtgevers van HRKracht

HRKracht combineert klantgerichtheid met een jarenlange expertise op het gebied van Human Resources Management (HRM). In de loop der tijd hebben veel kleine en grote organisaties gebruik gemaakt van onze consultants.

Een selectie van onze opdrachtgevers:

AHA de Man

Als gevolg van een reorganisatie viel AHA de Man niet meer onder de werkingssfeer van de CAO. HRKracht heeft de overgang naar de CAO voor Groenvoorziening begeleid. Hierbij zijn o.a. overgangsmaatregelen afgesproken met de betrokken vakorganisatie om alle medewerkers een financieel gelijkwaardig pakket te bieden. Uiteraard diende dit alles ook verwerkt te worden in nieuwe arbeidsovereenkomsten. Tevens heeft HRKracht een nieuw functiehuis opgezet, de ruggengraat van het totale HR-beleid. Hiermee kan de organisatie zich richten op verdere ontwikkeling en de groei van het bedrijf en haar medewerkers.

Coca-Cola European Partners (v/h Enterprises)

Een van onze HR consultants heeft een aantal keer de HR -afdeling tijdelijk aangestuurd en hier additionele werkzaamheden/projecten verricht. Onze consultants maken zich de cultuur van het bedrijf snel eigen en ook in deze situatie(s) konden we zodoende direct bijdragen/productief zijn.

CowManager

HRKracht helpt CowManager en start-up zusterbedrijf Fast Focus met het professioneel inrichten van een HR visie en strategie. Uiteraard begint alles met de basis door kernwaarden met elkaar vast te stellen en te zorgen dat zij beschikken over passende arbeidsovereenkomsten en regels voor haar medewerkers. Vervolgens hebben we deze kernwaarden tot leven laten komen in de dagelijkse praktijk middels de inzet van verfrissende HR instrumenten.

Koninklijke BAM Groep

HRKracht heeft verschillende (interim) opdrachten ingevuld en HR projecten geleid. Het meest in het oog springende project is het programma management voeren voor de implementatie van SAP SuccesFactors (Full Suite). Aan de hand van een set ‘design principles’ hebben we voor alle locaties in Nederland en BAM International één gezamenlijk HR proces gedefinieerd en succesvol geïmplementeerd.

LambWeston/Meijer

Het aansturen en verbeteren van de HR Support afdeling, stroomlijnen van HR processen en invoeren van een organisatiemodel met HR business partners met de juiste ondersteuning. Het vergroten van de interne samenwerking en het imago van HR.

Schneider Electric

Eén van onze senior consultants heeft daar een reorganisatie uitgevoerd als gevolg van het verplaatsen van het EMEA-hoofdkantoor van de divisie Pelco. Sociaal overleg, communicatietraject, trainen en instrueren leidinggevenden, onderhandelingen met werknemersvertegenwoordiging en arbeidsrechtsadvocaten en afronden van individuele overeenkomsten zijn voorbeelden van de manier waarop wij deze reorganisatie hebben begeleid.

Share Company Group

Met Share Company zijn we aan de slag gegaan door inzichtelijk te maken welke groepsdynamieken van invloed zijn op het aantrekken, binden en boeien van medewerkers. Hiertoe hebben we ons teameffectiviteitstraject ingezet ondersteund door de drijfveren analyse van MyDrives. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het effectiever samenwerken aan de formulering van de HR visie en agenda door focus aan te brengen, prioriteiten te stellen en duidelijke besluiten te nemen.

Top