Verander
Verbeter
Veranker

Krachtige HR-oplossingen

HRKracht werkt aan wendbaarheid in organisaties en maakt ze toekomstbestendig. Met behulp van onze HR-oplossingen maken onze adviseurs – onze Versterkers – ook jouw organisatie beter. Van advies tot projectmatige begeleiding en van interim- en recruitmentvragen en holistisch advies; HRKracht verandert, verbetert én verankert.  

 

Onze HR-expertise bestaat uit vijf oplossingen. Afzonderlijk van elkaar in te zetten of in combinatie met elkaar. Samen bedienen we het volledige HR-werkveld van strategisch HR-advies tot de ontwikkeling van de individuele medewerker. Van groeitraject tot reorganisatie en van fusiebegeleiding tot individuele loopbaancoaching.   

HR Advieskracht

Mensen staan aan de basis van ieder bedrijfsmatig succes. HRKracht adviseert en ondersteunt. Die ene medewerker, de hele afdeling of het volledige bedrijf. Samen bepalen we de HR visie en strategie, en vertalen we het naar een pragmatische aanpak. We halen talent naar boven, boosten ervaring en verbeteren de prestaties van het team. Omdat iedere persoon en iedere situatie uniek is, is ons advies altijd maatwerk. Onze adviseurs zijn jouw Versterkers. Zij nemen het aanwezige potentieel en jouw vraag als vertrekpunt voor een succesvolle HR-strategie en praktisch advies waar je verder mee kunt.  

 

Daarom HR Advieskracht:  

 • Begeleiden van belangrijke organisatieontwikkelingen. 
 • Werven en behouden van medewerkers in een krappe arbeidsmarkt.  
 • Ontwikkelen employer branding & employee experience. 
 • Ontwerpen van HR-processen en -instrumenten. 
 • Strategische personeelsplanning. 
 • Ontwikkeling van een passend beloningsbeleid. 
 • Reorganisatie advies in complexe situaties, bv met OR of vakbond.  

“Met goed luisteren naar wat ik als klant nodig heb, snel acteren op de mogelijke kansen en net iets meer bieden dan ik had verwacht, ben ik enthousiast over de ondersteuning vanuit HRKracht. Ik kan het aanbevelen.”

Marleen van de Kamp

Directeur, Oost West Wonen

 

HR Projectkracht

Er zijn adviseurs die na hun advies de deur achter zich dichttrekken. Zonde! De kans is groot dat de uitvoering van het advies stilvalt of toch anders uitpakt dan de bedoeling was. Of dat bij de uitvoering van het advies andere vragen opkomen. Daarom nemen onze projectmanagers ook graag de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en implementatie van de plannen. We (bege)leiden je organisatie vakkundig door een reorganisatie of verandertraject op maat. Zo blijf je op koers en houd je het beoogde doel scherp. 

 

Daarom HR Projectkracht: 

 • Begeleiden overname of reorganisatie bedrijfsonderdeel. 
 • Harmoniseren van arbeidsvoorwaarden. 
 • Leiden van interventies bij hoog verzuim. 
 • Ontwerp en implementatie van het onboardingproces. 
 • Due dilligence bij verkoop of overname. 

“HRKracht is doortastend, to the point en zij snappen HR! Het lezen en begrijpen van de HR afdeling en in welke fase STEF Nederland bevindt hadden zij snel door. Hiermee ontzorgen zij mij als ‘klant’ en komen met concrete toepasbare adviezen om STEF HR te helpen in deze enorm ingewikkelde en uitdagende arbeidsmarkt, en om ons als werkgever onderscheidend te positioneren! Dit door de implementatie van een ATS en Werken bij website.”   

Harald de Ruijter

HR Director NL, STEF

HR Interimkracht

Tijdelijk extra HRcapaciteit nodig, bijvoorbeeld voor de uitrol van de organisatieverandering of voor de opvang van een groeispurt? Of heb je behoefte aan ondersteuning tijdens (zwangerschaps)verlof of ziekte? Vertrouw op de professionals van HRKracht. Wij matchen jouw vraag met de beste kandidaten, waardoor je verzekerd bent van maximale toegevoegde waarde. Op strategisch, tactisch of operationeel vlak. Junior, medior of op expertniveau. Een specialist of generalist. Onze interimkrachten bieden oplossingen al naar gelang de behoefte en de vraag. 

“HRKracht is betrouwbaar, reageren snel, doen een goede follow up en maken de juiste kwalitatieve match in relatief korte tijd. Jullie hebben goede kennis van HR, dat maakt het gemakkelijk om in gesprek te gaan met potentiële opdrachtgevers.”

Jan Janssen

Interim Recruiter, Politie

HR Wervingskracht

Wij staan voor een snelle en zorgvuldige invulling van iedere HR-vacature. Op basis van de intake schrijven wij een duidelijk profiel en gaan vervolgens aan de slag. Of het gaat om de invulling van expertfuncties in arbeidsvoorwaarden, verzuim en opleiding of een volwaardig adviseur: iedere vacature is invulbaar. Tegen een vast percentage brengen we jouw vraag samen met de juiste kandidaten. We (bege)leiden een efficiënt recruitmentproces dat zijn vruchten afwerpt en waarmee de juiste HR-persoon op de juiste plek komt.  

“Binnen een week een nieuwe baan! Exact 1 week zat er tussen het moment waarop ik solliciteerde en het tekenen van mijn contract. Goede, fijne en duidelijke communicatie vanuit HRKracht! Nogmaals bedankt Anne voor prettige en vlotte contact.”

Larissa Hoogerwaard

HR Medewerker, Oost West Wonen

HR Menskracht

Werk verandert voortdurend. Er komen steeds meer (flexibele) werkvormen. Hybride werken is niet meer weg te denken. En medewerkers tonen steeds meer eigenaarschap en een grotere mate van zelfstandigheid. Nieuwe rollen en vaardigheden leren zijn een voorwaarde om wendbaar te worden en te blijven. HRKracht helpt je. Wij maken organisaties bewust van mentale wendbaarheid als voorwaarde voor ontwikkeling. We ondersteunen met interventies op persoons-, team- en organisatieniveau. Nemen drijfverentesten af, zorgen voor actieve loopbaanbegeleiding, coaching of mediation. We werken aan teambuilding, talentontwikkeling en de implementatie van loopbaan- en talentpaden. En we optimaliseren functiebeschrijving en -waardering als onderdeel van een strategisch personeelsplan. Zo leggen we de basis voor aanpassingsvermogen bij alle lagen van de organisatie. En versterken we motivatie, inzet en ontwikkeling.  

“We zijn een relatief jong bedrijf met een sterke cultuur. Samen met HRKracht hebben we dit geborgd in onze HR-processen. Toegankelijk zijn, luisteren en verantwoordelijkheid geven, en niet te vergeten gezamenlijk succesen vieren, dat zijn wat mij betreft belangrijke succesfactoren. Hier werken we elke dag heel bewust aan en is de sleutel tot een succesvol team.”

Guus Oostveen

CEO, CowManager & FastFocus