HRKracht is de integrale HRM-dienstverlener die de klantvraag centraal heeft staan.

HR advies

HRKracht is de integrale HRM-dienstverlener die de klantvraag centraal heeft staan.

HR advies

by admin

Advies èn implementatie op maat

Medewerkers spelen een cruciale rol in het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Iedere organisatie en situatie is uniek

Door een grondige analyse van de klant te maken, zijn wij in staat om niet alleen praktische adviezen te geven, maar ook om te adviseren over de HR-strategie, organisatieontwikkeling, implementatie van HR instrumenten, strategische personeelsplanning of reorganisaties. Het blijft echter niet beperkt tot advies. Consultants van HRKracht nemen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, indien gewenst, de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en implementatie.

Meer te weten komen over onze HR advies diensten?

“Onze HR afdeling werkt niet meer efficiënt”

Een productiebedrijf in Noord-Brabant vroeg ons te ondersteunen bij het verbeteren van de prestaties van de HR afdeling en hen efficiënter te laten werken. Na analyse van wat er beter kon is de afdeling afgeslankt en zijn er heldere en eenvoudige procedures ingevoerd die de opdrachtgever helpen om zaken sneller en nauwkeuriger te kunnen doen.

HRKracht - HR advies

Inhoudelijke expertise van arbeidsvoorwaarden, functiehuizen en cao’s en het op een goede wijze behartigen van de verschillende belangen… (Leo Sparla, Directeur AHA de Man & Verhoeve Watertechniek)

Top