Onze consultants zijn op strategisch, tactisch èn uitvoerend niveau door de wol geverfd.

Interim management

Onze consultants zijn op strategisch, tactisch èn uitvoerend niveau door de wol geverfd.

Interim management

by admin

Interim Management via HRKracht

In tijden van verandering spelen vele krachten in een bedrijf die in een “normale” situatie niet naar boven zouden komen. Bij ingrijpende veranderingen, zoals herstructurering of reorganisaties is het goed om een interim manager van HRKrracht in de organisatie te hebben. Onze consultants zijn op strategisch en tactisch niveau door de wol geverfd en bieden voor de klant de juiste, vaak praktische, oplossing om door de turbulente tijden te gaan. Zij zijn in staat om de strategie te vertalen naar een procesmatige aanpak.

Tijdelijke vervanging nodig?

Ook kunnen zij ingezet worden bij de noodzaak voor tijdelijke vervanging, of wanneer ondersteuning nodig is om de (lopende) projecten uit te voeren kan er met succes een beroep op ze worden gedaan.

HR en People Management is voor onze consultants een passie en een kernkwaliteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over onze interim diensten.

Contact

HRKracht - Interim diensten

“… kenmerkt zich door het snel eigen maken van de organisatie en de cultuur, het naadloos passen binnen vrijwel ieder team, hard werken en het succesvol en professioneel uitvoeren van projecten…
… inhoudelijke expertise op het gebied van talent management, strategische personeelsplanning, medewerkers betrokkenheidsonderzoeken en arbeidsvoorwaarden…

Enkele opdrachtgevers

HRKracht combineert klantgerichtheid met een jarenlange expertise op het gebied van Human Resources Management (HRM). In de loop der tijd hebben veel kleine en grote organisaties gebruik gemaakt van onze consultants.

Top