Versterkt
Vergroot

Over HRKracht

Mensen zijn het kapitaal van je organisatie. Zonder hen geen groei en ontwikkeling. Maar hoe faciliteer je dat als werkgever, die individuele groei? Hoe houd je het team bij de les en behaal je maximaal rendement?  

HRKracht is jouw business partner en versterkt jouw organisatie op vele fronten. We werken aan de wendbaarheid van mens en organisaties en bouwen zo een toekomstbestendig team.  

Met ons zijn jouw HR-zaken van onboarding tot pensioenregeling goed geregeld. We bepalen een strategie waar je mee vooruit kunt en met een HR-beleid op maat zorgen we dat de dagelijkse praktijk loopt. We bieden tal van HR-oplossingen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. HRKracht versterkt jouw organisatie en vergroot jouw succes.   

Wat ons drijft

Een bedrijf is alleen succesvol als de mensen binnen het bedrijf succesvol zijn. Wij richten ons op alles wat de inzet van de mens beïnvloedt. Want ondanks dat je werk en privé twee verschillende dingen zijn, zijn ze ook nauw met elkaar verbonden.  

De beste HR-oplossing haalt het maximale potentieel uit jouw medewerkers. Samen doorbreken we culturen die groei in de weg staan. HRKracht is de verbinder die op een vernieuwende, creatieve manier organisatievraagstukken beantwoordt. We werken pragmatisch, holistisch, inspirerend, resultaatgericht en persoonlijk. Je bent hierdoor verzekerd van een oplossing die naadloos aansluit bij jouw situatie en direct van toepassing is voor jouw organisatie.  

Onze methodieken

STYR

Bij HRKracht begrijpen we dat traditionele functiewaardering niet werkt in het snel veranderende landschap van vandaag. We gebruiken een innovatie methode: hybride en dynamisch waarderen. Als STYR business partner helpen we klanten met het inrichten van een functiehuis, waarna de organisatie vervolgens eenvoudig de eigen job matrix kan onderhouden, zonder afhankelijk te zijn van externe adviseurs. Dit zorgt voor herkenbaarheid, betere integratie en minder onderhoud, waardoor organisaties wendbaar en efficiënter kunnen opereren

MyDrives

MyDrivesMyHabits is een hele mooie tool voor het optimaliseren van jouw productiviteit, persoonlijke groei én teameffectiviteit! Wij geloven dat een diepgaand begrip van jouw drijfveren en gewoonten de sleutel is tot succes op alle gebieden van het leven. Een medewerker krijgt inzicht in zijn/ haar unieke gedragspatronen en ontdekt wat hem of haar motiveert en belemmert.

MyMatch is een unieke tool voor W&S-procedures om de kans van een succesvolle invulling te vergroten. De hiring manager vult een vragenlijst in, waaruit blijkt wie en wat hij/ zij precies zoekt. Deze vragenlijst matchen we met de drijfverenanalyse (wat wil ik) en de capaciteitentest (wat kan ik) van de kandidaat. Op basis van de resultaten van die analyse komen de sollicitanten in één van de kwadranten terecht: ‘mismatch’, ‘motivated’, ‘competent’ of  ‘perfect match’.

Krachtig team

Ons team bestaat uit krachtige HR-professionals. Op basis van jouw vraag en behoefte maken we de perfecte match in persoonlijkheid, kennis en toegevoegde waarde. 

DIRECTEUR / LEAD HR PROJECTEN & ADVIES

Mijke is een echte senior HR professional met een trackrecord op strategisch en tactisch niveau. Bovendien heeft zij veel ervaring met project- en verandermanagement, talentontwikkeling en rewards.

DIRECTEUR / LEAD HR BEMIDDELING

Leonard is een zeer ervaren HR professional die zich toelegt op HR advies en -projectmanagement, in het bijzonder afdelings- en organisatiebrede herstructureringen. Daarnaast kun je hem benaderen wanneer je een tijdelijke of vaste HR professional wilt werven

(Financiële) Administratie

Onze loyale kracht Erica is verantwoordelijk voor de gehele (financiële)administratie. Ze heeft een servicegerichte instelling en accurater dan zij vind je ze niet snel.   

HR PROFESSIONAL

Anne is een HR generalist in hart en nieren. Een professionele duizendpoot met gedegen HR-ervaring. Zoek je een betrouwbare professional die zelfstandig een HR-afdeling kan opzetten of ben je op zoek naar praktisch HR advies? Bel Anne!

HR PROFESSIONAL

Henrie staat bekend om zijn sterk verbindende kracht, collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je advies nodig rondom duurzame inzetbaarheid of het in bredere zin duurzamer maken van HR-beleid, -afdelingen en mensen? Neem contact op met Henrie!

OFFICE MANAGER

Lindsay is onze energieke, behulpzame en proactieve officemanager. Met haar organisatie- en planningtalent zorgt zij ervoor dat alle interne zaken en marketinguitingen op rolletjes lopen.

RECRUITER

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, toffe interimopdracht of versterking binnen jouw huidige HR-team? Bij Marga ben je aan het juiste adres. Met haar betrokkenheid en organisatiesensitiviteit begrijpt ze precies waarnaar jij op zoek bent.

HR PROFESSIONAL

Voor projecten op het gebied van organisatiegedrag en -verandering, strategisch HR-advies en het bevorderen van zelfinzicht en teamdynamiek kun je bij Lotte terecht! Met haar uitgebreide kennis van deze onderwerpen duikt ze graag samen met jou de diepte in! 

Werken voor HRKracht

Jezelf versterken als HR-professional, dat doe je bij én voor ons. HRKracht is een flexibel, dynamisch bureau dat zorgt voor concreet resultaat voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om advies, projectmanagement of -uitvoering, interimdiensten of het werven en selecteren van HR-professionals.  

 

Wil je jouw ervaring inzetten voor HRKracht en spreekt onze manier van werken jou aan?  Neem dan gerust contact met ons op om kennis te maken. We zoeken regelmatig versterking!