Versterkt
Vergroot

Over HRKracht

Mensen zijn het kapitaal van je organisatie. Zonder hen geen groei en ontwikkeling. Maar hoe faciliteer je dat als werkgever, die individuele groei? Hoe houd je het team bij de les en behaal je maximaal rendement?  

HRKracht is jouw business partner en versterkt jouw organisatie op vele fronten. We werken aan de wendbaarheid van mens en organisaties en bouwen zo een toekomstbestendig team.  

Met ons zijn jouw HR-zaken van onboarding tot pensioenregeling goed geregeld. We bepalen een strategie waar je mee vooruit kunt en met een HR-beleid op maat zorgen we dat de dagelijkse praktijk loopt. We bieden tal van HR-oplossingen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. HRKracht versterkt jouw organisatie en vergroot jouw succes.  

 

Krachtenbundeling 

Grondleggers van HRKracht zijn Leonard Polman en Mijke Vossen. Zij delen hun ambitie om met HR-kennis organisaties beter te laten presteren. Inmiddels haakte een aantal ambitieuze, ervaren consultants – generalisten én specialisten – aan met ieder een eigen accent en expertise.  

Wat ons drijft

Een bedrijf is alleen succesvol als de mensen binnen het bedrijf succesvol zijn. Wij richten ons op alles wat de inzet van de mens beïnvloedt. Want ondanks dat je werk en privé twee verschillende dingen zijn, zijn ze ook nauw met elkaar verbonden.  

De beste HR-oplossing haalt het maximale potentieel uit jouw medewerkers. Samen doorbreken we culturen die groei in de weg staan. HRKracht is de verbinder die op een vernieuwende, creatieve manier organisatievraagstukken beantwoordt. We werken pragmatisch, holistisch, inspirerend, resultaatgericht en persoonlijk. Je bent hierdoor verzekerd van een oplossing die naadloos aansluit bij jouw situatie en direct van toepassing is voor jouw organisatie.  

Werken voor HRKracht

Jezelf versterken als HR-professional, dat doe je bij én voor ons. HRKracht is een flexibel, dynamisch bureau dat zorgt voor concreet resultaat voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om advies, projectmanagement of -uitvoering, interimdiensten of het werven en selecteren van HR-professionals.  

 

Wil je jouw ervaring inzetten voor HRKracht en spreekt onze manier van werken jou aan?  Neem dan gerust contact met ons op om kennis te maken. We zoeken regelmatig versterking!  

Krachtig team

Ons team bestaat uit krachtige HR-professionals. Op basis van jouw vraag en behoefte maken we de perfecte match in persoonlijkheid, kennis en toegevoegde waarde. 

DIRECTEUR / HR PROFESSIONAL

Mijke is een echte senior HR professional met een trackrecord op strategisch en tactisch niveau. Bovendien heeft zij veel ervaring met project- en verandermanagement, talentontwikkeling en rewards.

DIRECTEUR / HR PROFESSIONAL

Leonard is een zeer ervaren HR professional die zich toelegt op HR advies en -projectmanagement, op strategische organisatievraagstukken en wanneer je een tijdelijke senior HR manager nodig hebt.

(Financiële) Administratie

Onze loyale kracht Erica is verantwoordelijk voor de gehele (financiële)administratie. Ze heeft een servicegerichte instelling en accurater dan zij vind je ze niet snel.   

HR PROFESSIONAL

Anne is een HR generalist in hart en nieren. Een professionele duizendpoot met gedegen HR-ervaring. Zoek je een betrouwbare professional die zelfstandig een HR-afdeling kan opzetten of ben je op zoek naar praktisch HR advies? Bel Anne!

HR PROFESSIONAL

Henrie staat bekend om zijn sterk verbindende kracht, collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je advies nodig rondom duurzame inzetbaarheid of het in bredere zin duurzamer maken van HR-beleid, -afdelingen en mensen? Neem contact op met Henrie!

HR PROFESSIONAL

Nanet is een gedreven en enthousiast persoon, met een groot inlevingsvermogen in anderen en hun situatie. Haar vrolijkheid en positiviteit werken aanstekelijk. Je kan Nanet bellen voor HR advies en HR gerelateerde projecten.

OFFICE MANAGER

Lindsay is onze energieke, behulpzame en proactieve officemanager. Met haar organisatie- en planningtalent zorgt zij ervoor dat alle interne zaken en marketinguitingen op rolletjes lopen.

RECRUITER

Met haar multitasking talent zorgt Zahra voor een efficiënt en effectief wervings- en selectieproces. Ze weet haar focus snel te verleggen en onthoudt gemakkelijk details, waardoor zij als geen ander kan oordelen of de kandidaat en organisatie een goede match zijn.

Volledige gecertificeerd voor: