Een senior HR Professional met een hoge mate van integriteit en een resultaatgerichte aanpak.

Mijke Vossen

Een senior HR Professional met een hoge mate van integriteit en een resultaatgerichte aanpak.

Mijke Vossen

by admin

Mijke (Schiedam, 1977) is na het behalen van haar Master in (International) Human Resources aan de universiteit van West Engeland haar professionele HR carrière gestart in de Fast Moving Consumer Goods branche. Zij heeft diverse HR functies bekleed bij Look-O-Look International, Perfetti Van Melle en was eindverantwoordelijke voor HR Nederland bij Coca-Cola Enterprises.

Senior HR Professional

Mijke is een senior HR Professional met een hoge mate van integriteit en een resultaatgerichte aanpak. Mijke heeft een bewezen track record op strategisch en tactisch niveau. Bij Coca-Cola is het ondernemerschap in haar aangewakkerd, niet in de laatste plaats door haar enthousiasme voor het continu willen verbeteren van het functioneren van de groep mensen om haar heen.

De kern van haar carrière bestaat uit verandermanagement, talentontwikkeling en management development. Daarnaast is zij zeer ervaren in thema’s als generatiemanagement, medezeggenschap, onderhandelen met vakbonden en sociale plannen en heeft als specialisme functie-evaluatie en beloning.

Top