Dé kandidaat voor de HR-vacature

Het vraagstuk

Hoe vinden we een geschikte HR Business Partner die met het juiste People en HR management de afdeling Marketing & Sales naar een hoger niveau brengt?

De aanpak

Aan de hand van het zorgvuldig besproken functieprofiel startten we een intensieve search binnen ons netwerk. Naast een kritische afweging van opleiding, ervaring en persoonlijkheid, vormde ook de match met cultuur een belangrijk selectiecriterium. Op het eerste oog geschikte kandidaten vielen op die manier alsnog in een vroeger of later stadium af, totdat we een shortlist hadden waarover we 100% zeker waren. Hierbij werd ook de MyDrives tool ingezet, zodat we niet alleen meewogen wat iemand kan maar ook wat iemand wil. Binnen de afgesproken periode leverden we, door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk, meerdere profielen van geschikte kandidaten: ervaren managers met gedegen ervaring in Food en FMCG, de juiste competenties én doorgroeipotentieel.

Het resultaat

Onze inzet resulteerde tot de start van een getalenteerde en ervaren HR-professional als Business Partner in slechts een aantal weken, die binnen twee jaar doorgroeide naar de positie van HR Manager.

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.