Kennisplein

Dé kandidaat voor de HR-vacature

Het vraagstuk

Hoe vinden we een geschikte HR Business Partner die met het juiste People en HR management de afdeling Marketing & Sales naar een hoger niveau brengt?

De aanpak

Aan de hand van het zorgvuldig besproken functieprofiel startten we een intensieve search binnen ons netwerk. Naast een kritische afweging van opleiding, ervaring en persoonlijkheid, vormde ook de match met cultuur een belangrijk selectiecriterium. Op het eerste oog geschikte kandidaten vielen op die manier alsnog in een vroeger of later stadium af, totdat we een shortlist hadden waarover we 100% zeker waren. Hierbij werd ook de MyDrives tool ingezet, zodat we niet alleen meewogen wat iemand kan maar ook wat iemand wil. Binnen de afgesproken periode leverden we, door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk, meerdere profielen van geschikte kandidaten: ervaren managers met gedegen ervaring in Food en FMCG, de juiste competenties én doorgroeipotentieel.

Het resultaat

Onze inzet resulteerde tot de start van een getalenteerde en ervaren HR-professional als Business Partner in slechts een aantal weken, die binnen twee jaar doorgroeide naar de positie van HR Manager.

Deel dit artikel