In slechts veertien dagen naar een interim oplossing

Het vraagstuk

Kunnen jullie ons snel helpen aan een tijdelijke HR Manager zonder dat de voortgang van de HR-agenda vertraging oploopt? Met deze vraag kwam Beiersdorf naar ons toe. Wij zorgden binnen een strakke tijdslijn voor resultaat door de kracht van een kwalitatief en omvangrijk netwerk!

De aanpak

Door niet alleen in kaart te brengen wat de kennis en vaardigheden van de persoon moeten zijn, maar door ook door te vragen op de specifieke uitdagingen binnen de functie en organisatie, kregen we een goed beeld van ‘de vraag achter de vraag’. Onze consultants weten inmiddels dat de zwaarte van een rol niet zozeer wordt bepaald door wat iemand moet kennen of kunnen, maar door de ongeschreven do’s en don’ts binnen het bedrijf.

Aan de hand van dit uitgebreide profiel zetten we de vraag binnen één dagdeel uit in ons netwerk. Deze zorgvuldige aanpak leidde binnen vijf werkdagen tot vier potentiële kandidaten met de juiste ervaring, competenties én de ambitie om deze rol tijdelijk te vervullen.

Het resultaat

Na twee gespreksronden en een kennismaking startte de ervaren Interim HR Manager. Zij nam zitting in het Managementteam van Beiersdorf Benelux en ondersteunde met de HR- en change-agenda. Tussen ons eerste contact met de opdrachtgever en de start van de interim manager zaten door onze aanpak slechts veertien dagen.

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.