Passend en praktisch inzetbaar belonings- en doorgroeibeleid

Het vraagstuk

Hoe versterk je de intrinsieke motivatie van medewerkers, zodat zij een grotere bijdrage aan de organisatie kunnen leveren?

De oplossing

Op basis van de wensen van de opdrachtgever en de behoeften van de medewerkers is een integraal concept van belonings- en doorgroeibeleid bedacht. Dit concept beloont loyaliteit met aandacht, doorgroeimogelijkheden en een passend salaris. We zijn bij deze oplossing veel verder gegaan dan het standaard functiehuis met beloning: we hebben gestructureerde promotiestappen in kaart gebracht en vastgelegd, waardoor medewerkers weten waar ze vandaag én morgen aan zullen werken.

Het resultaat

Een slim systeem dat medewerkers duurzaam inzetbaar houdt. Het systeem zorgt voor een goede balans tussen uitdaging en carrièreplanning van een groep engineers. De organisatie was zich bewust van het belang van deze doelgroep op hun dienstverlening en investeren hiermee daadwerkelijk in langdurige ontwikkeling. Tegelijkertijd krijgen de medewerkers de kans om zich ook in andere gebieden verder te bekwamen, dan alleen hun primaire werkzaamheden.

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.