STAP Budget & Coachingstraject

Mens Kracht

Jouw mensen staan aan de basis van zakelijk succes. Zonder hen geen groei en ontwikkeling van je bedrijf. Dus daag ze uit, motiveer en bied ontwikkel kansen.

Profiteren van het STAP-budget? HRKracht helpt met slim ontwikkeltraject

Dankzij het STAP-budget profiteren medewerkers tijdelijk van € 1000,- studiebudget. Een unieke kans, waarbij HRKracht zowel jou als jouw medewerker(s) ondersteunt. Let op: het aanbod geldt vanaf 2 mei, 1 juli en 1 september 2022. Wees er wel op tijd bij, want het aantal STAP-budgetten is beperkt! Op=op!

 € 1000,- per medewerker

De overheid stimuleert duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het STAP-budget is een subsidieregeling die medewerkers kunnen gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling. Elke medewerker heeft hierbij recht op maximaal € 1000,- , te gebruiken voor het volgen van een training of opleiding. Het resultaat? Gemotiveerde medewerkers, een belangrijke factor in zakelijk succes.

Kort en krachtig ontwikkeltraject

Medewerkers die gebruik willen maken van het STAP-budget bieden wij een kort en krachtig ontwikkeltraject aan. Vervolgens maken we gezamenlijk een keuze voor een opleiding. Zelf regelt jouw medewerker de online aanvraag, indien nodig met onze ondersteuning. De meerwaarde? Dankzij de gerichte inzet van HRKracht halen jouw medewerkers het beste uit zichzelf.

Ons stappenplan

Stap 1: Meld je medewerker(s) aan via onze website.

Stap 2: Binnen 2 dagen nemen wij contact op met de medewerker voor een speeddate met onze loopbaancoach. Ter voorbereiding op deze afspraak vult de medewerker een ontwikkelscan in.

Stap 3: Loopbaancoach en medewerker bespreken in een coachsessie de scan. Samen bepalen ze welke opleiding het beste past bij de ontwikkel- en scholingsbehoefte.

Stap 4: De coach helpt jouw medewerker bij het aanmelden via de website van de opleiding. Hij of zij ontvangt vervolgens een STAP-aanmeldingsbewijs.

Stap 5: Met het STAP-aanmeldingsbewijs dienen wij via het STAP-portaal van UWV een aanvraag in.

Stap 6: Het UWV toetst de aanmelding. Als de medewerker aan de voorwaarden* voldoet, krijgt hij of zij hiervan een bevestiging.

Stap 7: De opleider factureert het bedrag aan UWV.

Stap 8: De medewerker start met de opleiding. Na afronding geeft de opleider een bewijs van deelname aan het UWV, hiermee is de subsidie definitief.

Tijdelijk aanbod, op=op

Vanaf 1 maart 2022 kunnen medewerkers hun persoonlijke studiesubsidie aanvragen. Het subsidiebedrag is beperkt, daarom is het belangrijk nú in actie te komen. Zodat zij op 1 maart direct aanspraak op de subsidie kunnen maken. Informeer en enthousiasmeer hen daarom zo snel mogelijk. En meld ze aan!

Zet vandaag nog de eerste stap

Gun jij je medewerkers gerichte ontwikkel kansen? Neem dan contact met ons op om de (maatwerk)mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Dat kan door te mailen naar welkom@hr-kracht.nl of een belletje naar één van onze HR-professionals.

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Previous
Next

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.