Vacatures &
Interim opdrachten
archief

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken de juiste match tussen de HR-vraag in ons netwerk en jouw kwaliteiten en expertise. Werkplezier en uitdaging gegarandeerd!

Waarom via ons solliciteren?

  • Je krijgt niet alleen toegang tot vacatures die via ons lopen, maar ook tot exclusieve vacatures.
  • Je ontvangt ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces.
  • Je profiteert van ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers.
  • Je vergroot jouw kansen op succes.

 

Op zoek naar een nieuwe interimopdracht? Door de snelheid die nodig is bij nieuwe interim opdrachten, komen deze niet altijd op onze website te staan. Kom je (binnenkort) beschikbaar? Laat het ons pro-actief weten zodat we je snel aan een nieuwe klus kunnen helpen.

Doe mee met het dynamische HR-team bij Montae & Partners in Rijswijk! We zijn op zoek naar een gedreven HR Business Partner

Deze internationaal groeiende organisatie zoekt een gedreven Compensation & Benefits Manager om het HR team te versterken.

Mooie tweede stap in een familiaire omgeving. Onze opdrachtgever is een bekend FMCG-bedrijf dat wereldwijd actief is..

West Coast Supply Group (WCSG) is een dynamisch en ondernemend FMCG-bedrijf met relaties met alle grote merken wereldwijd.

Wil jij de toekomst vormgeven in de voedingsindustrie? Ebro Foods, bekend van Lassie rijst, biedt jou deze kans! Als HR Manager..

In deze functie ben je een echte business partner van de COO van Deli Home en lid van het MT Operations.

Ben jij gepassioneerd over het optimaliseren van people management en wil je organisaties naar nieuwe hoogten tillen met een moderne HR-aanpak?

Ben jij een HR-professional met een diepgewortelde passie voor duurzaamheid en personeelsontwikkeling? Zo ja, dan hebben we een spannende kans voor jou!

In deze functie kom je te werken binnen een dynamisch wereldwijd technologiebedrijf en krijg je verantwoordelijkheid voor HR-zaken binnen de Benelux.

Ben jij een enthousiaste recruiter of intercedent met ongeveer zo’n 2 jaar werkervaring en heb je affiniteit met de zorg? Dan is dit de functie die je zoekt!

Bij Agis Automatisering, met de ondernemingen CowManager, FastFocus en Agis Innovation Center, is een positie vacant voor een ervaren HR-directeur die moet helpen om de ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken

Voor Jacobs Douwe Egberts in Utrecht zoeken wij een Corporate Recruiter die helpt bij het bouwen van de organisatie