Gezellige Walking Borrel

We hebben een fantastische Walking Borrel gehad met een mooie opkomst van onze waardevolle relaties. Het was een geweldige gelegenheid om onze verhuizing te vieren en iedereen weer bij elkaar te brengen om bij te praten en te netwerken.

Onze walking borrel vond plaats in ons nieuwe pand (Element Offices te Leiden), waar naast het borrelen ook boeiende HR-onderwerpen besproken werden. Terwijl sommigen in een ruimte aan het speeddaten waren met behulp van onze gespreksversterkende kaarten, vond er tegelijkertijd een levendig debat plaats in een andere ruimte. Het speeddaten bracht mensen samen, terwijl het “lagerhuis” soms zorgde voor discussie en strijd tussen verschillende standpunten. Gelukkig kwam iedereen uiteindelijk weer samen onder het genot van een drankje en een hapje aan de bar of naast de pooltafel.

We hebben het “formele” programma tijdens de borrel afgesloten met de Petje-Op-Petje-Af-Ondernemersquiz, waarbij de fanatieke gasten nog eens konden laten zien wat ze in huis hadden. Om vervolgens nog gezellig na te borrelen met elkaar.

We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en de gezelligheid. Het was geweldig om jullie allemaal in ons nieuwe clubhuis te ontvangen en we hopen nog vele mooie samenwerkingen voort te zetten en nieuwe aan te gaan. En natuurlijk borrels te organiseren, want deze smaakte naar meer ūüėČ

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.