Whitepaper stakingen: jouw rol als HR-professional

De NS, het stads- en streekvervoer. De stadsreiniging, de detailhandel en de ziekenhuizen. Het aantal stakingen neemt fors toe en de teller zal naar alle waarschijnlijkheid blijven oplopen. 2023 zou zomaar eens hét jaar van de stakingen kunnen worden.

Wat betekent die toenemende onrust voor jou als HR-professional? Wat is je rol en hoe ben jij van toegevoegde waarde? Wij leggen het je graag uit in ons gratis whitepaper vol praktische informatie, handige tips en nuttige adviezen. Dat geeft houvast en rust, ook als het (nog) niet zover is.

Deel dit artikel

HRKracht biedt jou

Toegang tot exclusieve vacatures
Lees verder
HRKracht heeft toegang tot vacatures en informatie die niet openbaar worden geadverteerd.
Ondersteuning en begeleiding
Lees verder
Ons team bestaat uit ervaren HR professionals en HR recruiters. Zij bieden jou ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
Expertise en advies
Lees verder
Onze medewerkers hebben veel kennis van HR, de arbeidsmarkt én de opdrachtgevers.
Verhoogde kans op succes
Lees verder
Wij kennen een grondig selectieproces, waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en culturele fit. Door het doorlopen van dit proces word jij alleen gematcht met functies die écht bij jou passen.
Netwerk en connecties
Lees verder
We kennen een uitgebreid netwerk van werkgevers en professionals in het HR-werkveld. Door via ons te solliciteren kan jij profiteren van onze sterke connecties en toegang krijgen tot carrièremogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet bij had stilgestaan.
Vorige
Volgende

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.